mari click kalau suka blog ni

Recent Visitors

Friday, January 28, 2011

info duit 10 ringgit.

salam..

1. Arini saya nak kongsi info about kapal.
2. korang rase ape nama kapal yang ade kat duit 10 ringgit sekarang?



3. pegang duit 10 ringgit hari2 kan?
so, kenalah kenali duit ini.
4. nak tengok original picture?

5. ni dia..



sama x??

6. inilah die kapal MISC yang bernama bunga pelangi.

7. apa yang aku dengar, girl ni dirasmikan oleh isteri bekas perdana menteri iaitu Tun Dr Siti Hasmah.

8.namun kapal ini telah dijual kepada syarikat lain atas sebab2 tertentu dan girl ni masih ade sister die iaitu bunga pelangi dua. korang mesti nak tahu kenapa panggil kapal she kan? nanti aku cerita di post akan datang. tunggu..

4 comments:

LoVe R!N@ said...

perghhhh!!! mmg terbaik wokkk....
ampa nampak sgt prihatin ttg duit eik....
hahahahahahah

khairi said...

mesti la..duit kot..
money not everthing but everything need money..hehe..

||aLeaSaRa|| said...

mmg pernah tertanya-tanya juga tiap kali tgk kapal ni kat note 10 hinggit ni he3...nice info bro!

khairi said...

hehe..thanks..

Post a Comment