mari click kalau suka blog ni

Recent Visitors

Thursday, January 27, 2011

day 5 (final day)

Salam..

Akhirnya kita dah sampai ke penghujung induction. pagi macam biasa. pas colours, kitorang kene pegi ke bangunan yang dipanggil pre sea complex. kat bawah tu je dewan die.




Lepas tu kami berjumpe dengan scholarship kami dan diorang menerangkan tentang agreement yang hendak ditandatangani oleh kami sendiri dan penjamin kami..ni borang die..




Dan ini antara isi kandungannye..xleh la bgtaw sume.



Atas ni perjalanan career aku nanti..kalau langgar contract, kene bayar rm 100k.


Pastu kami diberi gambar setiap seorang tangkap time induction sebelum tu. korang tahu x gambar sape yang warden tu bagi dulu dan warden tu kutuk kaw2 punye?die cakap muka macam orang pecah rumah. aku dan kawan2 yang lain pun gelak kuat2. spe la agaknye tu ye??hehe...




Ni muka aku 1 week sebelum masuk alam.


Dan muka orang yang pecah rumah tadi tu yang ni..




Muka hensem macam ni die cakap pecah rumah??x patut. gambar aku la yang 1st tu. warden tu suruh pastu je ke belakang. dan2 muke aku yang kene. senyap la aku pastu..hehe..bayangkan la macam mane kulit muka aku mengelupas sebab sun burn ni. hitam legam. sume orang tegur mase aku dah sampai rumah. aku hanya mampu tersenyum. lepas solat jumaat, semua peserta diberi pulang ke kampung masing2 selama 1 bulan dan pastu kembali ke alam. nantikan kisah menarik saya di alam...tunggu...



3 comments:

hudahaikal said...

hahaha muke pecah rumah i like :))

Fakhri Zaim Bin Rosli said...

Makanan la Limbo !!!
>_<

khairi said...

skang dah hensem kot huda...hehe
bak datang la..sok war zaim..

Post a Comment